Advies & workshops

Ik geef verschillende adviezen en workshops, naast baby- en peutermassage. Hiervoor ben ik BIG geregistreerd en heb ik meerdere cursussen gevolgd. Graag gebruik ik hiervoor mijn poppen, ze zijn een goed voorbeeld om mee te oefenen en wanneer je baby lekker ligt te slapen. Heb je interesse om meer te weten over een volgend onderwerp, neem dan gerust contact met me op.

Dunstan babytaal
Babytaal, babygeluiden, baby huiltjes, hoe je het ook noemt, pasgeboren baby’s communiceren al volop. Elk geluid betekend iets anders, weet je welk geluid waar voor staat, dan kun je daar snel op handelen. Wist je dat de Dunstan babytaal universeel is? Hoe bijzonder is dat!

Inbakeren
Inbakeren is het veilig en stevig inwikkelen van je baby in een doek. Hierdoor kunnen baby’s die bijvoorbeeld wild met hun armen zwaaien, een stuk rustiger slapen. Het geeft ze een veilig en geborgen gevoel. Er zijn verschillende methodes voor het inwikkelen, in overleg kijken we welke opties het beste bij jullie passen.

Voetreflex massage
De voetjes van je baby kun je met een speciale techniek masseren om hulp te bieden bij obstipatie, krampjes, slaapproblemen en meer. De zool van de voet is ingedeeld in zones en je leert hierbij wat voor jouw baby goed helpt.

  • Kinder EHBO en reanimatie
  • Draaiend verzorgen
  • Roterend handelen